Go to section content

Waarom u Facebook Messenger van uw smartphone moet.

De geijkte weg om mobiel te chatten via Facebook is sinds kort de Messenger-app, en daarvoor eist de sociale netwerksite toegang tot veel persoonlijke data.

You are not authorized. Please login or register.


RSS

Forum

Sections Topics, Messages, Last message

Topic: Waarom u Facebook Messenger van uw smartphone moet.

De geijkte weg om mobiel te chatten via Facebook is sinds kort de Messenger-app, en daarvoor eist de sociale netwerksite toegang tot veel persoonlijke data.

1 Re: Facebook chat weg

Chat verdwenen bij Facebook - Netwerken - GoT Het roodomcirkelde gedeelte is nu dus weg hè, dat is het hele probleem.

2 Re: Facebook chat weg

Contact opnemen met Facebook - wikiHow Er bestaat jammer genoeg geen manier om rechtstreeks contact op te nemen met Facebook. Dit artikel helpt je op weg door de basisprincipes van het Helpcentrum.

3 Re: Facebook chat weg

Facebook-vraagje: rechterkolom met vrienden? - Viva Forum Een facebook-vraagje: als ik facebook open dan krijg ik rechts in beeld een kolom. Het bovenste deel daarvan,. Heeft iets met chat te maken geloof ik?

4 Re: Facebook chat weg

Weg met Facebook Messenger dankzij Facebook Chat Re. Ben je tegen wil en dank Facebook Messenger gaan gebruiken en verlang je terug naar simpelere tijden, waarin je gewoon vanuit de Facebook-app met vrienden.

5 Re: Facebook chat weg

Facebook Messenger actuele storingen en problemen. Actuele storingen en problemen bij Facebook Messenger. Werkt de messenger niet? Wij laten zien wat er aan de hand is.

6 Re: Facebook chat weg

Facebook verwijderen of deactiveren? Zo doe je dat. Wil je tijdelijk weg van Facebook?. maar mijn vraag is nu die persoon met wie ik aan het chatten was heeft ofwel account verwijderd of mij.

7 Re: Facebook chat weg

Het verwijderen van chatberichten via Facebook Messenger. Met de Facebook Messenger app kun je individuele berichten en gehele conversaties snel verwijderen. In dit artikel wordt uitgelegd hoe je dit kunt doen.

8 Re: Facebook chat weg

Facebook geeft reactie op verwijderen chat-functie uit. Facebook heeft gereageerd op het verwijderen van de chat-functie uit de reguliere Facebook-app.

9 Re: Facebook chat weg

Chatten via Facebook Messenger zonder dat je vrienden bent. Facebook Messenger lanceert vandaag een nieuwe functie. De functie heet Chat ID en dit zorgt ervoor dat je, zonder dat je vrienden met iemand bent, gewoon.

10 Re: Facebook chat weg

Wie verlost mij van Facebook Messenger? - One More Thing. Ik wordt helemaal gek van die Facebook Messenger. Eén was om toch de Messenger te downloaden en dan weer weg te gooien.. Ik gebruik de site om te chatten,.

11 Re: Facebook chat weg

Facebook voegt 'Chat Heads' toe aan Messenger voor Android Facebook heeft een update voor zijn Messenger-app voor Android uitgebracht met ondersteuning voor 'Chat Heads', waarmee een chat kan worden voortgezet in.

12 Re: Facebook chat weg

Verwijder Facebook virus (Verwijdering Instructies) - nov. Facebook virus is een gevaarlijke computer parasiet die je hele pc infecteerd via het sociale netwerk.. die zich verspreid via het chat venster.

13 Re: Facebook chat weg

Chat komplett weg | Facebook Help Community | Facebook Hallo, bei mir geht seit gestern der Chat gar nicht mehr am PC. Also unten rechts ist nichts mehr da, was man einstellen kann. Kein 'Rädchen' und auch nix...

14 Re: Facebook chat weg

Facebook waarschuwt opnieuw: binnenkort niet meer chatten. Facebook Messenger. Vroeger kon je ook chatten in de normale Facebook-app, maar toen kwam Messenger. Facebook verwijderde daarom in 2014 de chatoptie in de.

15 Re: Facebook chat weg

Facebook Chat weg enzo : 20 reacties (1/2) [Internet] Ik hoop echt dat iemand me kan helpen want ik weet ni wat er mis is. Elke keer wanneer ik inlog op Facebook via een computer (dus niet met de Facebook app op mn gsm.

16 Re: Facebook chat weg

Hoe offline staan op facebook • Bokt.nl Dat wik ik dus weg hebben. Wil gewoon ongestoord op Facebook zonder dat ik. zelfs een mail gestuurd naar Facebook want ik bleef online zichtbaar op de chat via.

17 Re: Facebook chat weg

Mijn zoekbalk en chatvensters zijn weg. | Facebook Help. Ik heb het nieuwe ontwerp van facebook op mijn computer gezet, maar nu verdwijnt mijn zoekbalk steeds, ik kan deze niet aanklikken. Ook chatten is niet me...

18 Re: Facebook chat weg

Facebook storing? Actuele storingen en problemen. Actuele storingen en problemen bij Facebook. Werkt de site of de app niet?. @FeeW123 en toen lag #facebook eruit. plat, weg, foetsie, facebook down.

Meet me login in with facebook

Is that a woman or a man

Heteroflexible sex

Greeley colorado craigslist

High maintenance girl meaning

Dating agency adelaide

Windows 10 release date nz

Topics: 49

Pages: 2 1 2 3 4 5

You must login or register to post new entries


Рейтинг@Mail.ru